Om oss2018-11-28T14:31:26+00:00

OM OSS

Harpans redovisning, en del av Elliot Media AB, har som främsta mål att trygga verksamheten för sina kunder genom ansvarsfull bokföring, leverera korrekta bokslut samt att bistå med aktiv rådgivning genom engagemang och samarbete med både er som kund och berörda myndigheter.

Er framgång är vår framgång och inga frågor är obefogade.

Monica Elliot

Grundare och ägare

Monica har en gedigen utbildning inom ekonomi och redovisning från IHM Business School och har sedan starten 2011 med framgång drivit Harpans Redovisning.Intresset för ekonomi började redan när hon 1999, som färdigutbildad harpist från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, började som frilansmusiker och öppnade sitt första företag. Hennes drivkraft är att hjälpa företag att förverkliga sina drömmar och förtydliga den snårskog av administration och byråkrati som många företagare upplever när regler konstant ändras.

monica@harpans.se

Magda Holmberg

Redovisningsekonom

Magda är kontorets detektiv och det finns inget hon inte kan nysta upp.

Hon har en akademisk utbildning inom matematik vid Havanna Universitet och har även studerat affärsjuridik vid Jensen Education. Slutligen har Magda även en examen från IHM Business School som diplomerad redovisningsekonom.

magda@harpans.se

Daniel Suárez

Redovisningsekonom

Daniel är kontorets harmonispridare. Han är lugn och metodisk och den mest uppjagade får ned pulsen ordentligt efter ett möte med Daniel.

Daniel har förutom en examen från IHM Business School även en 5 årig universitetsutbildning från UDELAR i Montevideo, Uruguay där han läst juridik, nationalekonomi, matematik, statistik och företagsekonomi. Han har arbetat med ekonomi och redovisning sedan 2004.

daniel@harpans.se

Stefan Larsson

Ekonomiassistent

Stefan är en trygg och hjälpande hand när arbetsbelastningen är som störst och han ser till att leveranserna kommer iväg i tid.

Stefan har läst matematik och teoretisk fysik på Stockholms universitet.

stefan@harpans.se

Niklas Elliot

Delägare
Marknadsföring, Media och IT

Niklas har mer är 20 års erfarenhet från marknadsföring och media och driver dessutom Elliot Media AB som hjälper företag att visualisera sina tjänster och erbjudanden.

niklas@harpans.se

Se också www.elliotmedia.se