Referenser2018-11-28T14:20:43+00:00

Kundreferenser

Kayo

” Att helt kunna fokusera på mitt artisteri kräver att jag kan luta mig tillbaka och lita på att min ekonomi är i ordning. Allt detta levererar Harpans Redovisning med lugnt engagemang och värme! ”

Kayode Shekoni

Eriks evenemang

”Är en av Harpans första kunder och har sett företaget med Monica Elliot och hennes kollegor växa från starten. Kan varmt rekommendera företagets tjänster för dig som är inom artisteri/ event/teater/film, men Harpans kunskaper och kontaktnät har inga gränser och all hjälp om frågor som uppstår finns inom räckhåll.

Mycket nöjd kund!”

Erik Kristensen

Per-Olof Högnelid

”Monica och Harpans Redovisning har hjälpt oss på ett avgörande sätt när vi startade vår verksamhet. Förutom att sköta det rutinmässiga på ett utmärkt sätt så har vi fått hjälp med att förstå hur vår internationella och rätt komplicerade EU moms rapportering skall hanteras. Harpans Redovisning har på ett flexibelt och snabbt sätt löst våra problem och fungerat som ett riktigt stöd i verksamheten. Jag kan varmt rekommendera Harpans Redovisning.”

Låt oss hantera er ekonomi och ge er rådgivning
på precis den nivå ni själva önskar

Vårt mål är att med våra kunskaper och ett nära samarbete med er, kunna frigöra värdefull tid åt er så att ni får fokusera på det ni är bra på.

För tid är ju pengar… som bekant.