OM OSS

Harpans redovisning, en del av Elliot Media AB, har som främsta mål att trygga verksamheten för sina kunder genom ansvarsfull bokföring, leverera korrekta bokslut samt att bistå med aktiv rådgivning genom engagemang och samarbete med både er som kund och berörda myndigheter.

Er framgång är vår framgång och inga frågor är obefogade.

Monica Elliot

Grundare och delägare

Monica har en gedigen utbildning inom ekonomi och redovisning från IHM Business School och har sedan starten 2011 med framgång drivit Harpans Redovisning. Intresset för ekonomi började redan när hon 1999 som färdigutbildad harpist från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm började som frilansmusiker och öppnade sitt första företag. Hennes drivkraft är att hjälpa företag att förverkliga sina drömmar och förtydliga den snårskog av administration och byråkrati som många företagare upplever som besvärande när regler konstant ändras.

monica@harpans.se

Tel. 08 221220 ext.1

Niklas Elliot

Delägare
IT, Marknadsföring och Media

Niklas har mer är 20 års erfarenhet från IT, marknadsföring och media och driver dessutom Elliot Media AB som bland annat hjälper företag att visualisera sina tjänster och erbjudanden. Han har studerat marknadsföring på IHM Business School och media på C3L högskola.

Tel. 08 221220 ext.6

niklas@harpans.se

Se också www.elliotmedia.se

Magda Holmberg

Redovisningsekonom

Magda hanterar alla affärsmässiga typer av uppgifter inom företaget och har en utmärkt förmåga att reda ut de mest kniviga situationer.

Hon har en akademisk utbildning inom matematik vid Havanna Universitet och har även studerat affärsjuridik vid Jensen Education. Slutligen har Magda även en examen från IHM Business School som diplomerad redovisningsekonom.

magda@harpans.se

Tel. 08 221220 ext.2

Viktoria Savostyanova

Redovisningsekonom

Viktoria sköter med en trygg vana löpande redovisning, bokföring och bokslut och hon har tidigare jobbat inom detta område i många år i Valencia i Spanien. Hon har en examen inom affärsekonomi från Universidad de Valencia i Spanien.

viktoria@harpans.se

Tel. 08 221220 ext.4

Maria Brandborn

Redovisningsassistent

Maria bidrar starkt till både den löpande redovisningen och till administrationen på kontoret och har tidigare jobbat med ekonomi inom en stor koncern i Sverige. Hon har en civilingenjörsexamen från Kharkiv National Agrarian University och har i Sverige dessutom fördjupat sina studier inom företagsekonomi och redovisning.

maria@harpans.se

08 221220 ext.5